Fri frakt for kjøp over kr 1200,-

Strikkebua

Kjøpsbetingelser

1. Firma
www.strikkebuasandefjord.no levert av Strikkebua Sandefjord AS, organisasjonsnummer 917 791 228. Informasjon og bilder på
nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse.
Kontakt informasjon
Telefon nummer:(+47) 455 02 711
Epost adresse: kundeservice@strikkebuasandefjord.no
Juridisk adresse: Torget 5, 3210 Sandefjord

Velkommen til vår nettbutikk som spesialiserer seg på salg av garn. Ved å handle hos oss, godtar du følgende vilkår og betingelser:

Salgs- og leveringsvilkår
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift (mva). Vi forbeholder oss retten til å avslutte kjøpsavtalen dersom det oppstår feil, for eksempel ved feil i lagerbeholdning eller prisangivelse.

Angrerett
I henhold til angrerettloven har du som forbruker rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter at varen er mottatt. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, må varen returneres i samme stand som den ble mottatt. Kostnader for returfrakt dekkes av kunden.

Beskrivelse av varer og tjenester
Vi tilbyr et variert utvalg av garn av høy kvalitet. Priser, skatter og avgifter er inkludert i de oppgitte prisene.

Frakt- og leveringspolicy
Vi tilbyr fastpris for frakt, uavhengig av bestillingens størrelse eller vekt. Varene sendes med sporbar forsendelse og leveringstiden er normalt 3-5 virkedager etter at bestillingen er bekreftet.

Betalingsløsning
Vi benytter NETS som vår betalingsløsning, som sikrer trygg og enkel betaling for våre kunder. Alle kortopplysninger behandles i henhold til gjeldende regelverk.

Personvern
Vi tar personvernet ditt på alvor og behandler alle personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Vi bruker personopplysningene dine til å administrere bestillingen din og for å kunne gi deg en best mulig kundeopplevelse. For mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, vennligst les vår personvernerklæring.

Ved å handle i vår nettbutikk godtar du disse vilkårene og betingelsene.