Fri frakt for kjøp over kr 1200,-

Strikkebua

Om Strikkebua

Vår historie

- Siden 1986

strikkebua-sandefjord-logo-circle-300x300

Strikkebua Sandefjord ligger i Sandefjord sentrum, nederst i Jernbanealleen. Her har butikken ligget siden 1986, og har hatt 3 forskjellige eiere siden starten. Nåværende eier, Ingunn Aasrum, har drevet butikken siden november 2016.

Vi har en liten butikk på 18 kvadrat, men har likevel et bredt utvalg av garn, pinner og tilbehør. Vi er totalkunder hos Sandnes Garn, så her har vi alle farger i alle garntyper.

Vi har også garn fra Filcolana, Dale Garn, Rauma Garn, Viking of Norway og Du Store Alpakka. Knapper og annet utstyr har vi fra Hjelmtvedt.

Vi har fokus på at Strikkebua skal være en hyggelig butikk å komme til- både i den fysiske butikken og i nettbutikken! Vi elsker å snakke om garn og strikking, og setter stor pris på å se ditt ferdige produkt- kom innom og vis frem plagget ditt, eller tagg oss gjerne på Instagram og Facebook med bilde av det du har laget!

Vi er totalkunder hos Sandnes Garn slik at vi har alle farger i alle garntyper. Vi har også et stort utvalg garn fra Filcolana, Dale Garn, Rauma Garn, Viking of Norway og Du Store Alpakka. Knapper og annet utstyr har vi fra Hjelmtvedt.